Termékeink

TermékeinkÜzletünk rövid története Nyomtatás
2012. június 13. szerda, 16:13

Mistyque Fehérneműszalon, 2006. Budapest

Üzletünk először 2005-ben, ténylegesen 2006 tavaszán, Budapest XVII. kerületében nyílt meg, egy ízlésesen berendezett, elegáns kis üzletben - Mistyque Fehérneműszalon név alatt. Már akkor is a minőségi, márkás, kényelmes és csinos fehérneműk és fürdőruhák árusítását tűztük ki célul. Eleinte női alsóruházati termékeket kínáltunk, majd később férfi fehérneművel, valamint Rider papucsok forgalmazásával bővítettük kínálatunkat.

2007-ben költözés és családi okok miatt tevékenységünket kénytelenek voltunk szüneteltetni.

5 évvel később, 2012. nyarától webáruház formájában kívánjuk tevékenységünket folytatni, remélhetőleg régi és új kedves Vásárlóink korábbihoz hasonló megelégedettségére.

Webáruházunk indulását elsősorban kifutó (és jelenleg is gyártott) árucikkeink kiárusításával tervezzük "outlet" formában, ezért bizonyos terméktípusaink mérethiányosak, illetve a hiányzó méretek pótlása többnyire nem megoldható. Igény mutatkozása esetén a folyamatos árusítást és új termékek beszerzését is állandósítjuk.
Mivel termékeink jelentős része kifutó modell, így tapasztalhatják Vevőink, hogy számos termékünk az átlagos piaci árnál olcsóbban vásárolható meg, külön kedvezmény vagy "Akciós!" jelzés feltüntetése nélkül is.

Módosítás dátuma: 2012. június 16. szombat, 07:26
 
VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Bejelentkezés


FaceBook

Hol talált ránk?

Honnan ismeri webáruházunkat? Köszönjük, ha válaszadásával segít!
 

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha nem szeretne lemaradni újdonságainkról. (Hírleveleket ritkán, csak alkalmanként küldünk, a későbbiekben bármikor egyszerűen leiratkozhat.)